Om oss Kontakt
Vad ingår Surfskola Filmer och bilder Frågor och svar

PÅSKSURF I BIARRITZ FÖR DEN RASTLÖSA FAMILJEN

Lär dig surfa eller ta dig till nästa nivå med Friends of Aloha. Ta med dig familjen till Biarritz och möt våren. Surfing är den perfekta familjeaktiviteten och kan varvas med tusen andra upplevelser i magiska Biarritz.

Det bästa påskägget någonsin innehåller din första våg. Eller ännu hellre ditt barns första våg. Skapa fantastiska minnen tillsammans med familjen när ni surfar tillsammans. Mellan surfsessionerna fixar vi aktiviteter på stranden, filmvisningar, grillkvällar och utflykter.

Vi har flexibla paket med surfskola för dem som vill.

Galet mycket surf till lågt pris

För oslagbara 3 490 kr/vuxen och 2590 kr/barn får du:

Priserna gäller vid bokning för minst tre personer.

Datum

Påsksurf 31 mars - 7 april

Surfskola för alla

Få en kickstart på surfkarriären med några surflektioner. Samma härliga upplägg som surfcampet plus surfskola i fem dagar. Självklart har du tillgång till egen surfbräda och våtdräkt.

Pris: Lägg till 2000 kr/pers för fem lektioner

Boka

Friends of Alohas surfskola

Med oss får din familj en vansinnigt rolig och trygg start på surfkarriären. Våra instruktörer lever för att dela glädjen med surfing.

Surfing passar alla som har fyllt sex år och är simkunniga. I surfskolan får du utrustningen anpassad för din nivå och nybörjarlektioner sker på grunt vatten. Lektionerna hålls på stränderna Côte des Basques och Marbella som är våra hemmaspots med gångavstånd från campet.

Instruktionerna är på engelska men det brukar inte vara något problem för barn. Titta och gör likadant! Oftast lär sig barnen snabbare än föräldrarna. För säkerhets skull är vi med och kan guida på svenska. Under våra surflektioner är det viktigaste att uppleva surfglädjen. Känslan när du tar din första våg är helt otrolig – adrenalin, glädjerus och harmoni blandas i en skön mix.

Surflektionerna kör vi tillsammans med Mathieu Cerramon som även driver Biarritz Paradise Surfschool. Mathieu har över 15 års erfarenhet som surfinstruktör och är utbildad livräddare. Han är licensierad av den franska staten, vilket är ett krav för att få arbeta som surflärare i Frankrike. Dessutom är han flerfaldig fransk mästare i surfing.

FAMILJENS EGNA SURF SHACK
Skönt häng i loungen

Välkommen till din familjs surf shack! Vi håller till på Biarritz Camping med gångavstånd till Biarritz bästa surfspots och stan. Campingen är fyrstjärnig med affär, bar, restaurang och pool. Här träffar du surfare från hela världen. I grannstugorna bor andra surfintresserade familjer.

Skönt häng i loungen

Ni bor i en egen stuga med 4-6 bäddar. Förutom två sovrum har stugan ett vardagsrum med tv, ett välutrustat kök, ett badrum och toalett. Här finns allt ni behöver för en bekväm surfvecka. På altanen kan ni njuta av morgonkaffet eller chilla efter surfet. Vill ni hellre hänga med resten av Friends of Aloha? Kom och softa i våra hängmattor och lounge nere på huvudcampet.

Aloha style surfcamp

Om Biarritz

Europas surfmetropol har allt. Fantastiskt surf, mysiga restauranger och grillkvällar på stranden. Vi älskar Biarritz och lovar att du också kommer göra det!

Gastronomi

Biarritz ligger i Baskien och här tar man mat på allvar. Njut av härliga smakupplevelser i saluhallen och på mysiga restauranger.

FLER UPPLEVELSER

Här finns aktiviteter i överflöd. Spela golf på banor i världsklass, cykla i bergen, besök havsmuseet, shoppa eller slappa i en solstol.

Skatepark Biarritz

Skateparker

Surf och skateboard hänger ihop. Därför kommer det inte som någon överraskning att det finns flera fina skateparker i närheten.

Surf wagon

Surf wagon

Den gula.
Stubb pratar
“FORTFARANDE OSÄKER? PÅSKEN I BIARRITZ BRUKAR BJUDA PÅ VÄRMANDE SOL OCH FINA VÅGOR. DET ÄR TYST, LUGNT OCH HÄRLIGT.”
Patrick Stubb, Mr Aloha

Surf wagon

Frågor och svar

Jag vill surfa i Biarritz nu! Hur bokar jag?

Det är enkelt. Maila till biarritz@friendsofaloha.com, ring oss på 070-190 10 33 eller skicka en bokningsförfrågan i vårt tjusiga formulär.

Vi fyller inte upp en hel stuga. Kan vi åka ändå?

Självklart! Antingen kan ni dela stuga med andra gäster eller så lägger ni till lite för att bo i en egen stuga. Kontakta oss så ordnar vi det.

Surfa på påsklovet? Det låter kallt?

Med en lång våtdräkt är det helt ok. Vi har ett gäng våtdräktsskor för de som är extra frusna. I luften är det ungefär som en svensk sommardag.

Varför ska jag välja Friends of Aloha?

Här får du några skäl: 1. Surfcampet drivs av erfarna surfare & landslagstränare. Vi har koll helt enkelt. 2. Skön mix av erfarna surfare & nybörjare. 3. Vi är allt annat än charter – upplev det äkta surfarlivet med genuin Aloha-känsla. 4. Du får tips om var och när du hittar det bästa surfet för dagen. 5. Vi har det bästa hänget - i vattnet och på land!

Är Friends of Aloha ett mobilt surfcamp?

Nope. Varför sitta i varma bussar halva dagen när vi har Europas bästa vågor precis utanför dörren? Om man åker till Biarritz vill man ju surfa i Biarritz. Det finns minst fyra olika spots inom gångavstånd från campet som passar allt från nybörjare till de som vill ha tuffare utmaningar.

Hur reser jag till Biarritz?

Om du har svårt att hitta bra biljetter så hjälper vi gärna till. Under påsken är bästa resan med KLM till Bilbao där vi kan hjälpa till med transfer (400 kr/pers). Du kan även flyga till Paris och ta snabbtåg därifrån. Transfer flygplats/tågstation/busstation i Biarritz ingår. Fler tips på att flyga, åka tåg eller bil till Biarritz

Behöver jag gå i surfskola?

Har du ännu inte glidit fram på en bräda i vattnet? Då rekommenderar vi varmt surfskola. Slipp harva på i vattnet med fel teknik och noll koll på vågorna. Surfat förut? Du behöver inte surfskola men det finns lektioner för alla nivåer.

Hur långa är surflektionerna?

En surflektion är 1,5 timmar. Tidvattnet styr när på dagen lektionen är.