Om oss Kontakt
Vad ingår Surfskola Priser Resa till Biarritz Filmer och bilder Frågor och svar

Sommarens härligaste surfcamp

Biarritz har allt. Fantastisk surf, ösiga barer, mysiga restauranger och grillkvällar på stranden. Variationen och närheten till olika surfspots gör den charmiga staden till Europas surfmetropol.
Vi älskar Biarritz och lovar att du också kommer göra det!

Surfcamp Biarritz

Äkta surfstyle – lev surfarliv i Biarritz! Boende med frukost, tillgång till egen surfbräda och våtdräkt, skönt häng och mycket mer. Du bokar flygbiljetten vi fixar resten. Enklare blir det inte!
Junideal! Långweekend fre-mån för 1490 kr.

För vem?

Passar dig som har surfat lite eller mycket tidigare. Vi ger tips och coachar när vi surfar tillsammans men ger ej regelrätta lektioner.

Pris

Från 3490 kr/vecka
Hela prislistan

Boka

Surfcamp och surfskola

Du får en kickstart på surfkarriären med några surflektioner. Samma härliga upplägg som surfcampet plus surfskola i fem dagar. Självklart har du tillgång till egen surfbräda och våtdräkt.

För vem?

Har du aldrig surfat tidigare rekommenderar vi att du går i surfskola. Du har surflektioner fem dagar med licencerade surflärare och får en kickstart på surfkarriären.

Pris

Från 5490 kr/vecka
Hela prislistan

Boka

Följande ingår alltid:


Valfri ankomst- och hemresedag.

Vi hämtar och lämnar er
på flygplats eller tågstation i Biarritz.
Aloha style surfcamp

Surfskola

Surflektionerna kör vi tillsammans med Mathieu Cerramon som även driver licensierade Biarritz Paradise Surfschool. Mathieu har över 15 års erfarenhet som surfinstruktör.

Surflektionerna hålls på stränderna Cote des Basques och Marbella som är våra "hemmabryt" med gångavstånd från campet.

Boende i äkta surfstil
Skönt häng i loungen

Välkommen till vårt surf shack. Vi håller till på Biarritz Camping med gångavstånd både till Biarritz bästa surfspots och stan. Campingen är trestjärnig med affär, bar, restaurang och pool. Här träffar du surfare från hela världen.

Du bor själv eller med polare i 2-4/pers tält (du behöver inte släpa med eget tält). I det gemensamma stora tältet finns ett kök med kyl/frys, el plattor, kaffekokare, kastruller och stekpannor i olika storlekar och gott om sitt platser. Här finns även möjlighet att titta på film, lyssna på musik eller spela ukulele. I vår trädgård står grillen. Här grillas allt från fryst pizza till harpunerad fisk som våra franska polare precis fångat. Tillsammans med en kall öl ljuger vi om dagens surf.

Ät. Sov. Surfa. Repetera.

Priser 2019
Surfcamp Biarritz
Juni Juli Augusti September
En vecka 3 490 kr 3 990 kr 3 990 kr 2 990 kr
Två veckor 5 990 kr 6 990 kr 6 990 kr 4 990 kr
Tre veckor 7 990 kr 9 490 kr 9 490 kr 6 490 kr
Surfskola 5 dagar + 2 000 kr
Boka

Resa till Biarritz

Det är enkelt att resa till Biarritz. Ryan har slutat flyga till Biarritz vilket gör att du slipper gå upp i ottan för att ta dig till Skavsta. SAS flyger direkt till Biarritz under juni, juli och augusti. Norwegian flyger direkt till närliggande Bilbao och Bordeaux.

Kommer du till flygplats eller tågstation i Biarritz så ingår transfer.

Andrea hjärta surfbräda
“Fortfarande osäker? Just nu i detta ögonblick värmer solen och jämna, fina vågor rullar in mot den franska atlantkusten. Vi ses i sommar!”
Andrea, Friends of Aloha
Marbella surfer
Marbella surfer

Surf wagon

Frågor och svar

Jag vill surfa i Biarritz nu! Hur bokar jag?

Det är enkelt. Maila till biarritz@friendsofaloha.com, ring oss på 070-190 10 33 eller skicka en bokningsförfrågan i vårt tjusiga formulär.

Varför ska jag välja Friends of Aloha?

Här får du några skäl: 1. Surfcampet drivs av erfarna surfare & landslagstränare. Vi har koll helt enkelt. 2. Skön mix av erfarna surfare & nybörjare. 3. Vi är allt annat än charter – upplev det äkta surfarlivet med genuin Aloha-känsla. 4. Du får tips om var och när du hittar det bästa surfet för dagen. 5. Vi har det bästa hänget - i vattnet och på land!

Hur bor jag?

Som en äkta surfare – i tält.

Är Friends of Aloha ett mobilt surfcamp?

Nope. Varför sitta i varma bussar halva dagen när vi har Europas bästa vågor precis utanför dörren? Om man åker till Biarritz vill man ju surfa i Biarritz. Det finns minst fyra olika spots inom gångavstånd från campet som passar allt från nybörjare till de som vill ha tuffare utmaningar.

Hur reser jag till Biarritz?

Sas flyger från Stockholm och Köpenhamn direkt till Biarritz under juni, juli och augusti. Norwegian flyger direkt till närliggande Bordeaux måndagar och fredagar och till Bilbao på onsdagar och lördagar. Det går även smidigt och billigt att ta buss eller tåg till Biarritz.

Du kan även flyga till Paris och ta snabbtåg därifrån. Transfer flygplats/tågstation/busstation i Biarritz ingår. Fler tips på att flyga, åka tåg eller bil till Biarritz

Behöver jag gå i surfskola?

Har du ännu inte glidit fram på en bräda i vattnet? Då rekommenderar vi varmt surfskola. Slipp harva på i vattnet med fel teknik och noll koll på vågorna. Surfat förut? Du behöver inte surfskola men det finns lektioner för alla nivåer.

Vi samarbetar med Biarritz Paradise Surf School. Surfskolan är en av få i Biarritz som uppfyller de krav på utbildningar och erfarenheter som de franska myndigheterna kräver. Du får en erfaren och licensierad surfinstruktör som ger dig en kickstart i surfkarriären.

Hur långa är surflektionerna?

En surflektion är 1,5 timmar. Tidvattnet styr när på dagen lektionen är.

Hur mycket kostar mat?

I mataffärerna är prisläget ungefär detsamma som i Sverige. Men ost och vin är mycket billigare – och det klarar man sig ju långt på. På restaurangerna får du mer för stålarna än hemma, framför allt är drickat billigare.

Vilken utrustning ingår?

Du får låna en kort våtdräkt (stl XS-XL) och en bräda av typen NSP eller Bic. Rädd för att få brädan i skallen? Vi har även ett antal så kallade soft tops (mjuka brädor med mjuka fenor).

Har ni någon åldersgräns?

Jupp, vi vill att du har firat din 18-årsdag. Vi kan göra undantag om du tar med dig mamsen eller papsen (och det kommer bli kul ändå, vi lovar).

Hur gamla är gästerna?

Vi har väldigt blandade åldrar på campet och vill att det ska vara så. Gemensamt för alla är det genuina intresset för surfing.

Vad ska jag ta med?

Badkläder, flip-flops, solbrillor, några ombyten kläder, handduk, lakan, örngott och tandborste. Ett par långbyxor, en varm tröja och en tunn regnjacka kan vara bra (det kan regna i Biarritz men ovädret är sällan långvarigt). Vill du inte släpa på örngott och lakan kan du hyra det billigt på plats.

Strunta i sovsäck, luftmadrass, trangiakök, luftmadrass, skateboard och annat skrymmande. Det ingår nämligen! Najs va?

Kan jag komma även om jag aldrig har surfat?

Självklart! Komsi komsi! Vi älskar att dela med oss av surfgemenskapen. Friends of Aloha drivs av ett gäng erfarna surfare och bland våra gäster finns många riktiga surfrävar som gärna ger råd till noviserna.